Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SmallBusiness |
|

Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene: „Uniunea Europeană ne-a aprobat suma de 750 milioane euro care urmează a fi utilizată pentru întreprinderile mici şi mijlocii”

Uniunea Europeană a aprobat suma de 750 milioane lei care urmează să fie utilizată pentru întreprinderile mici şi mijlocii, la care se va adăuga cofinanţarea statului român şi o eventuală contribuţie a beneficiarului, suma totală de intervenţie urmând să ajungă la un miliard de euro, a anunţat, joi seara, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, informează Agerpres.
Marcel Bolos

„Avem, să zicem, o veste foarte bună. Spuneam despre banii pe care îi negociem pentru întreprinderile mici şi mijlocii. Negocierea a ajuns la final. Uniunea Europeană ne-a aprobat suma de 750 milioane euro din fonduri europene care urmează a fi utilizată pentru întreprinderile mici şi mijlocii, la care se adaugă cofinanţarea statului român şi o eventuală contribuţie a beneficiarilor, a IMM-urilor, dacă va fi stabilită o astfel de contribuţie. Deci, suma totală de intervenţie pentru restartarea activităţii economice şi pentru sprijinirea IMM-urilor este de un miliard de euro”, a spus Marcel Boloş, la B1 TV, conform Agerpres.

Ministrul a precizat că urmează ca, în perioada următoare, să fie definitivată modalitatea prin care aceste fonduri să fie distribuite, accesate de IMM-uri, fiind în lucru patru variante.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii