Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Marca DS Automobiles este disponibilă oficial pe piața din România

Marca DS Automobiles a ajuns în Romania și a deschis primul showroom, în cadrul unui eveniment la care au luat parte peste 250 de persoane.
Citroen DS-4

În cadrul evenimentului de lansare au fost expuse două modele de colecție Citroën DS Pallas. Unul din 1971, Gri Palladium, cu capacitate motor 2175 cmc, 125 CP, injecție benzină Bosch multipunct și cutie manuala 5+1 trepte. Și unul din 1974, Brun Scarabee, capacitate motor 2348 cmc, 130 CP, injecție Bosch multipunct și cutie semiautomată (robotizată, hidraulică).

Au fost aduse, în premieră, în România, cele două modele actuale emblematice ale mărcii DS Automobiles  – DS 7 CROSSBACK și DS 3 CROSSBACK cât și prototipurile electrice – DS 7 CROSSBACK E-TENSE și DS 3 CROSSBACK E- TENSE.

Marca DS lansează, odată cu SUV-urile DS 7 CROSSBACK și DS 3 CROSSBACK, o gamă de vehicule de talie mondială, oferite toate si în versiune electrificată sub semnătura E-TENSE. Showroom-ul este deschis la concesionarul Eurial Invest Pantelimon.

Ambiția noastră este de a face din DS marca auto preferată a celor ce apreciază rafinamentul, eleganța și confortul la superlativ” – a declarat în cadrul evenimentului, Andrei Iacob – CEO Trust Motors.

Marca DS Automobiles, lansată în 2015, este marca Premium a Grupului PSA. Prezentă în 34 de țări, marca DS a creat și dezvoltat o rețea de distribuție exclusivistă care include, la începutul anului 2019, 400 DS STORES și DS SALONS la nivel mondial. În România, marca DS Automobiles este reprezentată prin importatorul oficial TRUST MOTORS, care importă și mărcile Peugeot, Citroën și DS.

Rețeaua de distribuție însumeaza 45 puncte de vânzare în întreaga țară, iar serviciile oferite acoperă toate nevoile clienților prin modelul de business one-stop-shop, de la vânzarea de mașini, produse financiare și asigurări, până la toată gama de servicii post-vânzare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii