FacebookTwitterLinkedIn

Brandul internațional cu rădăcini scandinave Marc O’Polo creează haine pentru adepții stilului casual premium. Fiind un brand orientat spre sustenabilitate, peste 60% din produse sunt din țesături organice.

„Primul magazin al brandului din rețeaua Iulius a fost inaugurat anul trecut în Iulius Mall Cluj, iar acum a ajuns și la Palas Iași, locul preferat de retaileri pentru lansarea noilor lor concepte în întreaga regiune”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing Iulius.

Fondat la Stockholm în 1967, brandul cuprinde astăzi colecțiile Marc O’Polo Modern Casual, Marc O’Polo Denim, Marc O’Polo Pure, Marc O’Polo Shoes și Accesorii Marc O’Polo, precum și cele de licențe. Sediul central, aflat la sud de München, în Stephanskirchen, aprovizionează 2.200 de magazine, parteneri de retail și de franciză la nivel internațional, în39 de țări.

Inaugurat în mai 2012, Palas Iaşi reprezintă cea mai mare investiţie de regenerare urbană din regiunea de nord-est a țării, în valoare de peste 310 milioane de euro.