FacebookTwitterLinkedIn

În ianuarie 2021, Maracana a încheiat cu MLP Group un contract care prevede închirierea a peste 5.000 metri pătrați spații de depozitare. Facilitatea este programată să fie preluată de noul chiriș în luna febrarie 2021.

Maracana este o companie de logistică prezentă pe peste 30 de ani pe piața din România. Ea operează o flotă importantă de mașini și oferă serviii de transport rapid prin toate mijloacele și către toate destinațiile.

”Noul contract de închiriere este încă o cărămidă la baza parteneriatului pe care JLL îl are atât cu proprietarul, MLP Group, cât și cu chiriașul, Maracana. Suntem foarte bucuroși că am reușit să punem din nou împreună două companii importante și să cream o sinergie între business-urile lor. Acesta este doar începutul parteneriatului dintre MLP Group și Maracana, având în vedere că noul chiriaș are în vedere extinderea activității din MLP Bucharest West cu încă 5.000 metri pătrați”,a declarat Ionuț Grigoraș, consultant Industrial Department JLL Romania.

Prima fază a parcului  logistic MLP Bucharest West are o suprafață de 22.000 de metri pătrați, din care 15.000 de metri pătrați sunt deja  închiriați.

MLP Bucharest West este un parc logistic care va avea la finalizarea completă a construcției 99.000 metri pătrați. Parcul este localizat la doar 15 km distanță de centrul Bucureștiului, având acces direct la șoseaua de centură și la autostrada A1 motorway.

2021 a început foarte bine pentru piața industrială și de logistică, continuând evoluția extraordinară pe care a avut-o în 2020. Am văzut de la debutul anului mai multă activitate pe partea de cerere de spații noi mai mare decât la începutul anului trecut, și asta ne face să fim optimiști în ceea ce privește performanța pieței din 2021”, a declarat Mihai Escu, senior consultant JLL România.

MLP Group deține și administrează un portofoliu de 17 parcuri, în 4 țări, cu o suprafață de aproximativ 1,3 milioane de metri pătrați, reprezentând proiecte existente și pentru care au fost obținute deja autorizațiile de construcție și care sunt gata pentru a fi închiriate. Valoarea activelor este de 238 milioane euro. MLP Group este listat din 2013 la Warsaw Stock Exchange WSE.