FacebookTwitterLinkedIn

Statistica anilor trecuți arată un trend de revenire a pieței construcțiilor, 2015 însumând față de 2014 o crestere a lucrărilor de construcții cu 8,1% ca valoare. În același timp, încrederea noastră se bazează pe oameni. Avem o echipă valoroasă care pune pasiune în muncă și înțelege foarte bine specificul pieței”, a declarat Florin Ciobanu, director general MAPEI Romania.

CCIFER lansează Cartea Albă a Construcțiilor

În ceea ce privește anul 2016, reprezentanții companiei MAPEI au hotărât să vină cu o abordare diferită a pieței și o strategie de marketing și vânzări în care dorește să implice 3 categorii de public țintă: beneficiarii lucrărilor, arhitecții și meseriașii.

Forbes Real Estate 2016 – AFI Europe România

„În România, până în momentul de față am activat cu precădere pe piața proiectelor mici, inclusiv segmentul DIY. Strategia actuală, însă, vizează orientarea noastră și către piaţa proiectelor mari, a construcţiilor de infrastructură, dar și a clădirilor civile și industriale”, a declarat Silviu Minciu, director marketing MAPEI România.

Verde de real estate

MAPEI este unul dintre cei mai mari producători la nivel mondial de adezivi și produse chimice pentru construcții, cu aproximativ 20.000 de tone de produse livrate zilnic. Înființat in 1937 în Milano-Italia, grupul cuprinde astăzi 68 de fabrici în 32 țări din întreaga lume și 8.500 de angajați. Compania înregistrează o cifra de afaceri de 2.5 mld. euro.