Cautare
, Contributor

Cariere |
|

Manuela Guia, partener în cadrul D&B David şi Baias

Manuela_Guia_resized.JPG
Manuela Guia a fost promovată Partener în cadrul firmei de avocatură D&B David şi Baias, firma corespondentă de avocatură a PwC România. Ea va coordona echipa specializată în dreptul concurenţei, achiziţii publice, proprietate intelectuală, drept contractual, proiecte de restructurare fiscală multi-jurisdicţională şi tranzacţii.

„Avocaţii D&B David şi Baias sunt recunoscuţi pentru activitatea lor în materie de drept al concurenţei, asistând companii implicate în unele dintre cele mai mari investigaţii declanşate în ultimii ani de Consiliul Concurenţei în sectorul energetic, farmaceutic sau telecom. Alăturarea Manuelei Guia echipei de parteneri ai D&B David şi Baias vine ca o recunoaştere a contribuţiei sale deosebite în acest domeniu”, a declarat Sorin David, Managing Partner, D&B David şi Baias.

Vezi ce dezvoltator imobiliar a învins ANAF la Curtea Europeană de Justiţie , fiind asistat de PwC

În acest moment, D&B David şi Baias are patru parteneri: Sorin David, Dan Dascălu, Anda Rojanschi şi Manuela Guia.Având o experienţă de 10 ani în cadrul D&B David şi Baias, Manuela Guia a fost direct implicată în negocierea şi implementarea unora dintre cele mai complexe angajamente aprobate până în prezent de Consiliul Concurenţei, a obţinut prima scrisoare de îndrumare emisă vreodată de Consiliul Concurenţei, precum şi una dintre puţinele decizii derogatorii de la interdicţia implementării unei operaţiuni de concentrare economică.

A reprezentat unul dintre principalii jucători de pe piaţa petrolului în cadrul celei mai mari investigaţii de cartel întreprinsă de Consiliul Concurenţei şi furnizat asistenţă şi reprezentare în principalele cazuri de abuz de poziţie dominantă (individuală şi colectivă) analizate de autoritatea de concurenţă română. De asemenea, ea a acordat asistenţă în cadrul unora dintre cele mai celebre litigii de concurenţă din ultimii ani, obţinând anularea sau reducerea semnificativă a unora dintre cele mai mari amenzi aplicate de Consiliul Concurenţei din România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii