FacebookTwitterLinkedIn

Denumit Trastevere, complexul a primit autorizația din partea Primăriei Voluntari, astfel că pot începe lucrările de construcție ale acestuia. Acum trei luni, Mantor a primit aprobarea pentru Planul Urbanistic Zonal al acestui ansamblu.

Cu o valoare estimată la șase milioane de euro, complexul rezidențial cuprinde 54 de apartamente dintre care au fost vândute 31 de apartamente de 2, 3 și 4 camere. Ansamblul va include parcare proprie, o sală de gimnastică, o sală de evenimente, un spațiu de joacă interior pentru copii și o piscină pe acoperiș.

Conform datelor companiei, cea mai mare cerere a venit din partea familiilor atrase atât de zona liniștită, cât și de școlile renumite din vecinătatea complexului. Printre instituțiile de învățământ din proximitatea complexului rezidențial se află British School, American School, Lycée Français, Liceul Mark Twain sau Little London School.

Lucrările de construcție au început pe 20 septembrie, finalizarea proiectului fiind estimată pentru toamna anului 2018. Până acum, apartamentele s-au vândut în proporție de 60%, și am fost plăcut surprinși de cererile clienților noștri cu referire la finisajele locuințelor. Fiecare dintre ei a ales propunerea noastră de finisaj, deși există posibilitatea de personalizare”, a declarat Tomas Manjon, Managing Partner al Mantor.

Fondatorii grupului Mantor au participat la mai mult de 16 proiecte de construcții premium și de lux, care însumează peste 500.000 de metri pătrați, în Spania și România. În prezent, obiectivul companiei este dezvoltarea a cel puțin 3 proiecte imobiliare în următorii 2 ani, două dintre ele în zona Pipera, precum și în zona Cercului Militar din București.

În prezent, Mantor execută patru lucrări ca antreprenor general, cu un buget cumulat de aproximativ șapte milioane de euro + TVA: o clădire în zona Cotroceni, o clădire in strada Docenților, o clădire în zona Amzei (fosta casă Mița Biciclista) și o fabrică în Urlați, lângă Ploiești.