Cautare
, Contributor

Modă |
|

Mansur Gavriel lansează prima linie pentru bărbați

Recunoscut și aplaudat pentru estetica minimalistă și culorile temperate regăsite în toate colecțiile de până acum, Mansur Gavriel se extinde și către bărbați, anunțând oficial lansarea primei colecții de menswear.
Mansur-Gavriel-mens-accessories

Fondat în 2012 de câștigătoarele Accessories Designer of the Year, la CFDA Awards 2016, Floriana Gavriel și Rachel Mansur, brandul a cunoscut un succes rapid cu linia de accesorii pentru femei, și mai exact cu piesa-semnătură „the bucket bag”, continuând să exceleze cu colecția de încălțăminte în 2015 și cu ready-to-wear în 2017.

Colecția de debut în menswear, programată pentru Pre-Fall 2018, este cea de accesorii și cuprinde 11 designuri, printre care serviete, rucsacuri, genți de mână, portofele sau portcarduri. Aceasta va fi urmată de o colecție-caspsulă de ready-to-wear și încălțăminte pentru bărbați, programate pentru toamnă-iarnă 2018. Noua linie va fi disponibilă în magazinele proprii din New York și Los Angeles, precum și pe site-ul brandului și ale partenerului MrPorter.com.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii