FacebookTwitterLinkedIn

Cred cu tărie că familia este cea mai importantă zală din lanțul vieții. De aceea este mereu pe primul plan. N-am urmărit niciodată să fac o carieră, însă scopul meu este să las ceva util pentru generația următoare, ceva de care copiii mei să fie mândri și de care să se bucure mai târziu. Și îmi place să mă las surprinsă de viață, să descopăr viața așa cum este ea, cu bune si cu rele.

Așa a fost ziua în care s-a născut Thea, fetița mea. A fost momentul în care am simțit că timpul stă în loc și că nimic nu contează mai mult decât grămăjoara aceea de om, care-i ruptă din mine și pentru care eu reprezint totul în momentul acela. Apoi, repejor s-a născut și Sebastian, astfel că echipa noastră a fost completă.

Atunci, am înțeles că trebuie să fac totul cu responsabilitate, că trebuie să știu să comunic clar și la obiect cu copiii mei. Însă, toate schimbările au venit de la sine pentru că mie îmi plac copiii, ador să mă joc cu ei, să fiu părtașă la grozăviile lor, să fiu acolo când se întâmplă lucruri. Odată cu ei am redescoperit copilul din mine, prin joacă, prin plăcerea de a fi cu ei, prin bucuria de a fi împreună și prin iubirea și grija pe care o avem unii față de alții.

Si, am mai descoperit că îmi place să gătesc și că mă relaxează foarte mult. Îmi place să descopăr gusturi noi, să prepar mâncăruri cât mai sofisticate și delicioase. Așa am descoperit ciocolata.

La început remarcam bucuria, de cele mai multe ori lăuntrică, a celor ce o savurau. M-am gândit că această bucurie are (la unii din noi), o latură de plăcere vinovată, și poate că este zugrăvită bine în denumirea brandului: Guilty Pleasure – Love Made Chocolate. Așadar, în anul 2015 am oficializat această pasiune, cu o investiție de câteva zeci de mii de euro în echipamente și dotări specifice. după ce am absolvit Chocolate Academy din Belgia și Anglia. Așa mi-am desăvârșit pasiunea pentru ciocolată.

Ciocolata artizanală creată de noi are sortimente de bază (al căror număr cresc în fiecare lună) și sortimente ce rezultă ca urmare a comenzilor personalizate. Am ajuns acum la un număr de 42 sortimente de praline cu tot atâtea sortimente de ganache – inovație proprie, 24 sortimente de tablete, 4 modele de medians și alte zeci de modele de figurine și mousse-uri din ciocolată. Sortimentele de ciocolată personalizată pot fi de la înfățișarea unui ou, până la reprezentarea stilizată a unui zimbru.

Ceea ce mă relaxează și mă încarcă cu energie este atelierul de ciocolată, unde găsesc refugiul perfect pentru a crea gust, cu pasiune. Eu creez rețete unice, fără adaos de zahăr, ducând creația gustului înspre artă. Sunt foarte atrasă de tot ceea ce înseamnă ciocolată și de nenumăratele combinații pe care le poți face cu aceasta. Nu de puține ori am reușit să ajung la „sufletul“ omului cu un gust, să obțin acel „waw“ atunci când deguști din pralinele produse artizanal în atelier. Studiez forma, studiez gustul, studiez combinația perfectă între crema din interiorul unei praline și învelișul din ciocolată. Caut mereu cele mai bune ingrediente și le testez mereu, în dorința de a folosi ce-i mai bun.

În ultimii ani am înțeles că perseverența și răbdarea te vor conduce spre succes. Munca susținută te va conduce încet, încet spre capătul drumului, spre atingerea tuturor obiectivelor personale sau de business. Pentru mine bucuria drumului parcurs este mai mare decât bucuria scopului atins!