FacebookTwitterLinkedIn

Antreprenoriatul nu e o opțiune atunci când crești în acest spirit și când vezi cum se naște o idee care, prin dedicare și muncă depusă zilnic, crește odată cu tine! Pentru mine, antreprenoriatul este poveste mea fără de care nu mi-aș imagina viața. Cu toate provocările care vin la pachet cu ea – lipsa timpului liber, responsabilitățile mari, conectare continuă la business. Însă maternitatea mi-a schimbat radical piramida valorilor. Mi-am dat seama că nimic altceva nu reprezintă o urgență și am învățat să prioritizez și să îmi organizez mai bine timpul din dorința de a fi prezentă în viața celor două fetițe ale mele, Aria și Alma. Odată cu ele, am învățat că nu poți controla totul pentru că unele lucruri nu le poți grăbi și că avem resurse nelimitate de răbdare dacă nu pierdem din vedere esențialul.

Când a apărut Kiddo Play Academy a fost o dorință mare de a aduce pe piața românească un alt tip de divertisment pentru copii. Educațional entertainment sau Edutainment cum este „alintat“ acest concept în America, a stat la baza viziunii noastre, a mea și a soțului meu, Vlad Alexandru,  pe care am aprofundat-o timp de 2 ani înainte să definitivăm mixul de atracții potrivit. Chiar și așa, conceptul este într-o continuă schimbare și crește împreună cu noi și copiii noștri în fiecare zi. Pentru că cei mici învață prin joacă, toate activitățile pe care le promovăm au un conținut educativ prin care se dezvoltă cunoștințe și conexiuni despre lumea care ne înconjoară. Conceptul este împărțit în mai multe zone care promovează o plajă largă de preferințe ale micuților, fie motrice cum ar fi cățărările, fie creative. Petrecerile sunt un segment important, care a venit cumva organic din dorința celor mici de a se distra împreună cu prietenii lor și este un domeniu mereu în evoluție.

Maternitatea și cariera în cazul meu se împacă foarte bine, fiind vorba de un business care are la bază divertismentul celor mici. Mai mult, de când sunt și părinte de client Kiddo văd lucrurile prin prisma fetițelor mele și îmi este mai ușor să îmbunătățesc anumite aspecte ale businessului. Cu toate acestea, a fi mamă este cel mai greu job din lume din punctul meu de vedere, o carieră în sine și este foarte greu spre imposibil să găsești un echilibru corect între cele două, astfel încât sunt perioade în care doar cu mai mult ajutor acasă, putem realiza dezvoltări importante în carieră.