FacebookTwitterLinkedIn

„Şi pentru că mii de vârstnici din toată ţara sunt singuri şi nu mai au pe nimeni alături, Fundaţia Regală Margareta a lansat campania ‘Avem o dragoste de dat pentru cei care ne-au construit viitorul’. Puteţi să aflaţi mai multe detalii pe site-ul Fundaţiei. Dorim să ne arătăm recunoştinţa faţă de vârstnicii care au contribuit la formarea generaţiilor de astăzi. Ei ne-au oferit atât de mult. Acum este rândul nostru să le întindem mâna. Mă gândesc la bunica mea, Regina Mamă Elena, care a făcut atât de mult pentru tatăl meu şi pentru mine. Sunt sigură că înţelegeţi foarte bine aceste sentimente. Puteţi să ajutaţi efortul nostru cu un simplu sms cu textul ‘singur’ la 8844, donând 2 euro lunar”, afirmă, marţi, MS Margareta într-un clip video transmis de Biroul de Presă al Casei Majestăţii Sale Custodelui Coroanei, conform Agerpres.

Majestatea Sa se declară impresionată de munca asociaţiilor din România care s-au pus în slujba comunităţilor şi a cetăţenilor în lupta împotriva COVID-19.

„Suntem la aproape două luni de izolare. În multe locuri din lume, oamenii trec prin mari suferinţe şi încercări, dar cei mai mulţi dintre noi am dat dovadă de înţelepciune, spirit civic şi grijă pentru cel de-aproape. Sunt impresionată de munca asociaţiilor din România care s-au pus în slujba comunităţilor şi a cetăţenilor în lupta împotriva COVID-19. Le adresez tuturor recunoştinţă şi admiraţie”, afirmă Custodele Coroanei.