FacebookTwitterLinkedIn

Mainfreight își derulează, în prezent, operațiunile de distribuție pentru clienții din zona de Vest a țării, din Timișoara Industrial Park.

“Mainfreight este o companie globală, cu o experiență de peste 40 de ani în logistică și transport. Încrederea pe care partenerul nostru ne-a acordat-o prin deschiderea hub-ului său logistic în cadrul Timișoara Industrial Park nu poate decât să ne onoreze și să încurajeze planurile noastre de expansiune pentru zona de Vest a țării și nu numai. Mă refer la dezvoltări viitoare în proiecte precum: o nouă unitate de 20.000 mp în cadrul Timișoara Industrial Park, Chitila Logistics Hub, fazele II și III – 52.000 mp, Constanța Business Park, 25.000 mp logistică, procesare și producție și 15.000 mp retail park”, spune Sorin Preda, CEO Global Vision

În calitate de furnizor de soluții logistice la nivel mondial, Mainfreight oferă soluții de depozitare și transport intern și internațional de mărfuri.

În România, compania este prezentă cu un depozit logistic central în Ploiești și hub-uri regionale de distribuție în Cluj, Bacău, și, începând din 2020, și în Timișoara, în parcul industrial aflat în proprietatea Globalworth și dezvoltat și administrat de Global Vision.

Investițiile gestionate până în prezent, în proiectele aflate în dezvoltare și în cele livrate în 2020, de către Global Vision depășesc 150 de milioane de euro.

Pentru anul curent, Global Vision estimează investiții de peste 70 de milioane de euro, în dezvoltări de spații industriale și logistice, cu o suprafață de aproximativ 120.000 mp.

“Faptul că o companie de soluții logistice care își desfășoară activitatea la nivel mondial ne-a ales ca partener reprezintă o confirmare a proiectului nostru și ne bucurăm să ducem mai departe această colaborare în anii ce vor urma”, a adăugat Mihai Zaharia, Director de Investiții Globalworth România și Director Piețe de Capital Globalworth Group.