Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

Mai sunt două săptămâni până la începerea noului an universitar: Mantor a finalizat construcția unui cămin studențesc în București

Cu aproape două săptămâni înainte de începerea unui nou an universitar, Grupul Mantor a finalizat construcția centrului universitar pentru băieți Stejarul, situat în apropierea Politehnicii, Facultății de Medicină și a Universității din București.
shutterstock_studenti-student-young-tanar-campus

Centrul are 1.200 de metri părtați, suficienți pentru 16 locuri de cazare, în camere individuale, cu baie proprie. Acesta dispune de o bibliotecă, săli de masă, săli de seminar și tutorat, zone comune de socializare dotate cu TV și computere, parcare pentru biciclete, precum și o capelă.

Investiția în acesta se ridică la un milion de euro, proiectul aparținând companiei Stejarul Educațional Serv.

Stejarul – Campus Universitar este deschis studenților de la orice facultate din București.

Am început lucrările de construcție în luna iunie a anului trecut, și am finalizat construcția fără probleme în luna septembrie a acestui an. Atât pentru camere, cât și pentru zonele de studiu și socializare am folosit finisaje moderne de cea mai bună calitate, pentru a oferi studenților o experiență completă și confortabilă”, a declarat Tomas Manjon (foto text), Managing Partner al Mantor.

Chiria este de minimum 250 de euro

Chiria lunară pornește de la 250 euro, la care se adaugă costurile pentru serviciile din campus. Serviciile includ curățenie zilnică în cameră și zonele comune, spălătorie săptămânală pentru cearșafuri și prosoape și mic dejun și cină zilnice.

Opțional, studenții pot opta pentru serviciul de spălătorie, săptămânal, și prânzul zilnic. Acestea costă 117 euro/lună.

Studenții au la dispoziție și o serie de activități academice, sportive sau culturale, precum clubul de dezbateri, seminarii și consiliere în studii pentru studenții în an terminal, orientare profesională precum și vizite la muzee, ateliere de artă plastică sau proiecții de film.

De asemenea, ei dispun de acces la două tipuri de burse: Bursa Exellence, în valoare de 100 de euro/lună, dedicată studenților cu rezultate academice deosebite, și Bursa Colaborator, cuprinsă între 50 și 100 de euro/lună, pentru cei implicați în întreținerea și îngrijirea căminului.

Fondatorii grupul Mantor au un portofoliu format din 16 proiecte de construcții premium și de lux, care însumează peste 500.000 de metri pătrați, în Spania și România.

La momentul de față, Mantor execută patru lucrări ca antreprenor general, cu un buget cumulat de aproximativ șapte milioane de euro + TVA. Aceste proiecte sunt o clădire în zona Cotroceni, o clădire in strada Docenților, o clădire în zona Amzei (fosta casă Mița Biciclista) și o fabrică în Urlați, lângă Ploiești.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii