FacebookTwitterLinkedIn

Magazinul are o suprafață de aproximativ 17.000 mp și o echipă de  aproape 150 de oameni. Noul magazin din Bragadiru dispune și de serviciul drive-in, care faciliteaza achiziția și transportul produselor voluminoase din categoria materialelor de constructii si gradina, fiind un spatiu destinat accesului direct cu masina.

„Deschiderea magazinului de pe Șoseaua Alexandria vine să consolideze poziția și imaginea Leroy Merlin în România. Planurile noastre de dezvoltare în Romania sunt serioase și pe termen lung, iar deschiderea noului magazin vine să confirme angajamentul nostru față de piața din România. Strategia noastră este să nu ne abatem niciun pas de la filosofia prețurilor mici, accesibile pentru toată lumea, iar cu fiecare magazin nou deschis, încercam să aducem beneficii concrete clienților noștri.” a declarat Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin România.

Magazinul Leroy Merlin – Soseaua Alexandria (Bragadiru) se deschide la mai puțin de o săptămână de la inaugurarea magazinului din centrul comercial Sun Plaza, urmând ca în perioada următoare să fie inaugurat și magazinul din  Brașov.

CITEȘTE ȘI

Leroy Merlin a deschis cel de-al patrulea magazin, în complexul comercial Sun Plaza