Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Mai multe televiziunile internaționale licențiate la Londra încep să fie transferate în alte țări

Multe dintre televiziunile licențiate la Londra de către companiile Discovery, Disney, The Modern Times Group, Turner Broadcasting, 21st Century Fox și Viacom pentru difuzare în Uniunea Europeană sunt așteptate să se mute în alte țări în anticiparea Brexitului, potrivit presei electronice internaționale, informează Media Expres.
televiziune

În prezent peste 750 de televiziuni au licențe din Marea Britanie și se supun regulilor Ofcom, fiind transmise în toată Uniunea Europeană, inclusiv în România, fără restricții deoarece Anglia face parte din piața unică europeană, notează Media Expres.

Recent, Viacom International Media Networks, 21st Century Fox și Viceland au început să-și mute licențele audiovizuale în afara Marii Britanii, notează broadbandtvnews.com. Viacom a obținut licențe în Olanda pentru pachetul său de televiziuni care sunt destinate Franței: MTV, MTV Hits, Paramount Channel, BET, Nikelodeon, Nikelodeon Junior și Nikelodeon Ten.

21st Century Fox a decis să licențieze National Geographic și Nat Geo Wild în Spania, cât și versiunile în olandeză ale Fox și National Geographic Channel, destinate Flandrei și părții din Belgia în care se vorbește olandeza.

Viceland folosește în prezent licențe olandeze pentru televiziunile sale destinate Olandei și Belgiei.

Reamintim că multe dintre televiziunile internaționale sunt prezente și în România cu licențe Ofcom dar în unele cazuri versiunile destinate Europei de Est sunt licențiate fie în Cehia, fie în Ungaria.

VEZI CUM S-A ÎMPĂRȚIT PIAȚA DE PUBLICITATE TV – TRIMESTRUL I 2018

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii