Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Artă & Cultură |
|

Mai mult de jumătate din biletele la Festivalul Enescu, vândute într-o oră

10 concerte sunt deja epuizate dintr-un total de 22 din seria celor Camerale (la Ateneul Român).
 aboneaza-te
festival enescu

În prima oră de la punerea în vânzare a biletelor individuale pentru ediția 2015 a Festivalului Internațional George Enescus-au vândut aproximativ 25.000 de bilete, din cele 46.500 de bilete pentru ediția 2015 a Festivalului Enescu puse în vânzare luni, 16 februarie, de la ora 10.00 .  Cifrele sunt furnizate de Eventim și corespund estimărilor orei 12.30 PM.

Un număr de 10 concerte sunt deja epuizate dintr-un total de 22 din seria celor Camerale (Ateneul Român). Astfel, nu mai sunt bilete disponibile pentru recitalurile și concertele susținute de pianiștii Fazil Say (4 septembrie), Murray Perahia (5 septembrie), Elisabeth Leonskaja (6 septembrie) și Maria João Pires (7 și 8 septembrie), de violonista Sophie-Anne Mutter (9 septembrie) și de David Garrett (15 septembrie), precum și concertele Konzerthausorchestrer Berlin (11 septembrie), Mozarteum Orchester Salzburg (17 septembrie) și Christian Zacharias (20 septembrie).

Biletele pentru concertul susținut de Orchestre de Chambre de Paris din seria Midight (Ateneul Român) sunt de asemenea epuizate. Şi la Sala Palatului, biletele pentru concertele susținute de Filarmonica din Berlin, Sankt Petersburg Orchestra, Wiener Philharmoniker și Royal Concertgebouw Amsterdam (19 septembrie) sunt în curs de epuizare.

 Citește despre cel care organizează Festivalul Enescu de 20 de ani 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii