Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Magistrala de metrou din Drumul Taberei ar putea fi inaugurată duminică, 13 septembrie

Ministerul Transporturilor a reprogramat astăzi recepția lucrărilor pentru magistrala de metrou din Drumul Taberei. În cazul în care se obțin toate avizele necesare, linia de metrou ar putea fi inaugurată duminică - au precizat pentru Radio România Actualități surse oficiale.
 aboneaza-te
metrou

Termenul inițial pentru finalizarea lucrărilor era anul 2015, însă a fost amânat în repetate rânduri din cauza tăierii finanțării și a problemelor tehnice neprevăzute de pe șantier, notează Radio România Actualități.

În ultima lună au fost efectuate mai multe teste după rezolvarea problemelor cu infiltrațiile de apă de la stația Parc Drumul Taberei.

Pe Magistrala 5 vor circula pentru început zece trenuri Bombardier, din flota actuală, după cum au anunțat reprezentanții Metrorex. Acum, la testele dinamice se folosesc atât trenuri Bombardier, cât și trenuri vechi IVA.

Magistrala 5 de metrou, Secţiunea Râul Doamnei – Eroilor (PS Opera), inclusiv Valea Ialomiţei, va avea aproape 7 kilometri lungime şi este compusă din 10 staţii de metrou şi un depou (Râul Doamnei, Constantin Brâncuşi, Valea Ialomiţei, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militară, Eroilor 2).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii