FacebookTwitterLinkedIn

Pentru lansarea Magic TV şi Rock TV, societatea Kiss TV Music SRL – care este controlată de grupul media Antenna din Grecia – a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) două licenţe audiovizuale prin reţele de comunicaţii electronice (prin cablu).

Solicitarea a fost analizată şi aprobată de CNA, în şedinţa de marţi, la care a fost prezentă şi echipa care se va ocupa de lansarea Magic TV şi Rock TV (Liana Stanciu, Cristian Hrubaru, Romeo Repta şi Daniel Klinger), care este comună cu cea care se ocupă deja de celelalte branduri pe care grupul Antenna din Grecia le deţine în România, respectiv Kiss TV, Kiss FM, Rock FM, Magic FM şi One FM.

Magic TV şi Rock TV vor avea un format tematic-muzical şi vor emite din prima parte a acestui an, la nivel naţional, după cum au declarat reprezentanţii celor două televiziuni.

Investiţia iniţială în echipamentele necesare pentru lansarea Magic TV şi Rock TV este estimată la 30.000 de euro. Cele două televiziuni urmează să se finanţeze din publicitate, potrivit documentelor depuse la CNA.

Pentru distribuţia Magic TV şi Rock TV, reprezentanţii televiziunilor sunt în discuţii cu UPC, RCS&RDS, Telekom, Orange şi Ines Group.

STEAUA SALVEAZĂ AUDIENȚA LIGA 1