Cautare
, Contributor

Travel |
|

Magic Mountain Hotel: cel mai neobișnuit hotel din lume

Epidemia de COVID-19 ne-a schimbat fără doar și poate percepția asupra vieții și ne-a făcut să căutăm locuri unde să ne simțim cât mai aproape de natură. Hotelul Magic Mountain, din  rezervația națională Huilo Huilo din Chile, este cu siguranță un astfel de loc.
 aboneaza-te
34251851

Hotelul, în stil rustic, a fost construit în mijlocul naturii, sub forma unui munte, fiind „îmbrăcat” de tot felul de plante. Din vârful „muntelui” curge o cascadă artificială, iar pentru a intra în hotelul care are doar 13 camere, turiștii trebuie să traverseze un pod suspendat. Camerele sunt cât se poate de confortabile și spațioase, fiecare dintre ele purtând numele unei păsări care trăiește în rezervația Huilo Huilo.
Pe lângă cazarea inedită, turiștii se pot relaxa pe terenul de mini golf, la bar sau la piscină; în aer liber există căzi fierbinți tăiate în  trunchiuri de copaci care sunt încălzite în mod natural. Deși este considerat cel mai neobișnuit hotel din toată America de Sud, aventurierii și cei care caută liniștea vor fi fascinați de peisaje, dar mai ales de cântecul păsărilor din rezervație.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii