FacebookTwitterLinkedIn

„Scenariile noastre de business iau în calcul și eventualitatea unei recesiuni economice. Noi ne uităm însă la România pe termen lung și credem că putem crește foarte mult pe segmentul rezidențial aici”, a afirmat Maggie Kitshoff.

De asemenea, reprezentantul Prime Kapital a precizat că lucrările de construcție a proiectului Avalon vor fi demarate în luna septembrie a anului curent, după ce vor fi obținute aprobările pentru tot proiectul, nu pentru fiecare fază în parte.

„Ceea ce îl face unic este că nu cred că se va putea construi ceva similar în zonă, având în vedere apropierea de zona de birouri din nordul Bucureștiului. Din acest motiv, cred că pe viitor va ajunge să fie apreciat ca un proiect premium”, susține Maggie Kitshoff.

Complexul rezidențial Avalon este situat în nordul Capitalei, în apropierea celui mai important pol de birouri din țară, Calea Floreasca- Barbu Văcărescu, având o suprafață de aproximativ opt hectare. Acesta urmează să fie finalizat în anul 2024 și va avea în componența sa vile, townhouse-uri și apartamente parkview.

„Asistam la o schimbare de generație. Orașele cresc prin atragerea locuitorilor din jurul lor nu numai în Romania, ci și în restul lumii. Oamenii vor să traiasca bine, dar împreuna. Cartierele trebuie gândite să funcționeze precum o comunitate auto-suficientă și auto-sustenabilă”, este de părere Maggie Kitshoff.