FacebookTwitterLinkedIn

În noul spațiu, de 120 de metri pătrați, care poate fi găsit pe Calea Dorobanților nr. 126-130, clienții au la dispoziție o gamă largă de ochelari de vedere și de soare, însă vor avea și alte servicii precum ridicarea comenzilor online de lentile de contact sau ochelari, verificarea gratuită a dioptriilor și adaptarea la lentile de contact medicale.

„Prin noul showroom, reușim să avem atât expunere stradală, cât și un spațiu mare de prezentare. Am ales zona Dorobanți, pentru că este una specială, ce oferă clienților sentimentul de siguranță, respect și profesionalism. Am investit foarte mult în locație, pentru că am vrut să le oferim clienților un mediu în care să se simtă bine, cu stil, care să le placă din toate punctele de vedere și care să-i inspire în alegerile lor. În acest moment, sunt disponibile peste 1.500 de perechi de ochelari în showroom, iar în cursul anului ne propunem ca această cifră să depășească 3.000. Oferta disponibilă în magazinul online este și mai cuprinzătoare, ajungând la aproximativ 4.500 de modele. Stocul consistent de soluții, respectiv de lentile de contact, ne ajută să onorăm imediat majoritatea comenzilor. Ceea ce ne diferențiază, față de ceilalți jucători de pe piața lentilelor de contact medicale, este posibilitatea noastră de a expedia rapid chiar și lentilele de contact torice și multifocale”, a declarat Alexandru Alecu, fondator și CEO Videt.

Noavidet SRL, compania care operează magazinul Videt, a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de peste 5 milioane lei (aproximativ 1,1 milioane euro). Pentru acest an, compania estimează că va ajunge la o cifră de afaceri de aproximativ 2,2 milioane de euro, dublu față de anul trecut.

„Vânzarea de lentile de contact rămâne o componentă principală a afacerii noastre, așa că mizăm pe o creștere semnificativă a vânzărilor de lentile de contact medicale, dar ne vom concentra eforturile pe dezvoltarea noii direcții de business, adică pe vânzarea de ochelari de vedere și de soare”, a adăugat Alexandru Alecu.

Videt.ro a fost fondat în 2011, de către Alexandru Alecu, și este unul din cele mai mari magazine online specializate în comercializarea de lentile de contact (cu prescripție și estetice), ochelari de vedere și de soare. În 2016, în acționariatul companiei a intrat compania cehă Alensa.