Cautare
, Contributor

Modă |
|

Magazinul Louis Purple a fost inaugurat în București

Rotation of IAF_6250
După inaugurarea ce a avut loc în Timișoara și Iași, brandul de costume bărbătești Louis Purple a deschis cel de-al treilea magazin în București.

Acesta este situat în centrul orașului, în locul unui magazin multibrand din care, printre alte renumite mărci vestimentare pentru bărbați, puteau fi achiziționate și costume Louis Purple. Cele două etaje ale magazinului oferă o gama variată de haine bărbătești, de la jeansi și sacouri, până la pantofi și șosete, dar și accesorii precum butoni, pălării sau papioane.

Magazinul este dotat cu un scanner 3D pentru clienții care intenționează să își comande un costum personalizat: clientul pășește în cabină, i se iau dimensiunile și se creează un avatar care este trimis ulterior la fabrica grupului Formens din Botoșani, unde se fabrică produsele Louis Purple. Scannerul, prezent în fiecare magazin Louis Purple din țara, este o investiție de 12.000 de euro și folosește aceeași tehnologie ca și consola Wii.

Magazinele Louis Purple din Timișoara și Iași, cu o investiție de 120.000 de euro fiecare, au fost inaugurate înaintea celui din București. Pe 20 martie va fi deschis și cel din Cluj, în care a fost investită aceeași sumă.

Fabrica grupului Formens a fost înființată în 1999 de Gerard Losson, iar până în prezent au fost investite 6,5 milioane de euro. Are 870 de angajați și numărul clienților activi este de 309. Cifra de afaceri înregistrată de Formens în 2014 este de 42 de milioane de euro, iar până în 2019 se așteaptă o creștere a acesteia cu până la 65 de milioane de euro. În brandul Louis Purple a fost investită suma totală de 1.250.000 de euro începând cu 2009, anul lansării, până în prezent.

AȘA ARATĂ MAGAZINUL LOUIS PURPLE DIN BUCUREȘTI

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii