Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Magazinul JYSK din Militari Shopping s-a redeschis

După redeschidere, spațiul noului magazine măsoară 1.100 de metri pătrați.
jysk

Magazinul din Militari beneficiază de un nou concept danez, axat pe produse pentru dormitor. Astfel, spațiul noului magazin măsoară acum aproximativ 1.100 mp, interiorul este mai luminos și mai coerent, iar în toate zonele din magazin sunt prezente instrucțiuni care să îi ajute pe clienți că ia decizia potrivită și să le faciliteze cumpărăturile.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de saltele, plăpumi, mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,8 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 38 de țări, are peste 2200 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără peste 19.000 de angajați.

Deținut de omul de afaceri danez Lars Larsen, JYSK Group a împlinit anul acesta 36 de ani, primul magazin fiind inaugurat pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 24 magazine, în București și în cele mai importante orașe din țară.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii