Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Magazinele Nespresso din București se închid temporar, începând cu data de 21 martie

Nespresso anunță închiderea temporară a punctelor de vânzare din București, începând cu data de 21 martie, ca măsură de protecție a angajaților și clienților săi, în contextul răspândirii COVID-19.
nespresso

„Prioritatea principală la Nespresso a fost și rămâne în continuare sănătatea și siguranța angajaților și a familiilor lor. Numai astfel putem ulterior să asigurăm siguranța și satisfacția clienților și partenerilor noștri. Și, în momente ca acestea, reies cu adevărat grija, responsabilitatea și respectul pe care le avem unii față de ceilalți și față de munca noastră. Din acest considerent, am luat decizia ca începând de mâine, 21 martie, să închidem toate punctele de vânzare din București. Cu toate măsurile de siguranță pe care le-am implementat, cea mai sigură cale pentru a preveni răspândirea virusului este să eliminăm contactul direct dintre noi și clienții noștri, pentru binele tuturor”, a spus Sonia Năstase, Country Manager Nespresso România.

În acest moment, compania lucrează la soluții prin care experiența și capabilitățile angajaților din boutique-uri şi punctele de vânzare să fie puse și mai bine în valoare în alte departamente ale business-ului.

„Este posibil să facem lucruri noi, să schimbăm moduri de lucru, iar situația aceasta ne-a găsit ca o echipă unită, ultimii cinci ani de la lansarea Nespresso în România pregătindu-ne să rămânem alături unii de ceilalți și sa lucrăm laolaltă, ghidându-ne după principii sănătoase şi puternice”, a adăugat executivul.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii