Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

Magazinele Auchan vor avea un program zilnic de funcţionare între 8:00-21:00

Hipermarketurile şi supermarketurile Auchan, precum şi magazinele de proximitate MyAuchan clasice vor fi deschise pentru clienţi, începând de luni, într-un program zilnic, de luni până duminică, de la 8.00 la 21.00, informează News.ro.
 aboneaza-te
auchan.jpg

Excepţie de la acest program fac Auchan Cotroceni, care are un program zilnic între orele 8.00-20.00, şi supermarketul Auchan Obor, care de luni până sâmbătă este deschis de la 8.00-21.00, iar duminica în intervalul 8.00-18.00. Magazinele MyAuchan din staţiile Petrom rămân deschise non-stop.

„Pentru că suntem o companie responsabilă, din respect pentru angajaţii şi colaboratorii noştri, am decis să închidem cu o oră mai devreme, astfel încât aceştia să ajungă la familiile lor până la ora 22.00, în contextul noilor recomandări şi prevederi impuse de Ordonanţa Militară nr. 2. Astfel, noul program de funcţionare al magazinelor Auchan devine 8.00-21.00 de luni până duminică, acesta rămânând foarte extins pentru clienţi – 13 ore pe zi”, a declarat Tiberiu Dăneţiu, director marketing Auchan Retail România.

Începând de marţi, 24 martie 2020, Auchan suspendă transportul gratuit maxi-taxi pentru clienţi pe toate rutele, cu excepţia oraşelor în care acest serviciu este asigurat de către regia publică locală de transport, caz în care nu vor exista modificări.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii