Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

Magazine cu un scop nobil

Ce variante propun  magazinele din România pentru a face cumpărături cu un scop nobil.  
a darui filantropie generos

Modelul de business în care veniturile obținute sunt donate parțial sau în întregime pare să aibă mai multe șanse de succes în preajma Sărbătorilor. Dintre acestea, cauzele ecologice au secțiuni sau chiar site-uri dedicate. De pildă, site-ul pwwfosenii.ro  a fost lansat de organizația de protecție a mediului World Wide Fund For Nature (WWF). De aici se pot cumpăra jucării de pluș care salvează viața unui animal adevărat – râși, tigri, urși, deoarece prețul jucăriei reprezintă o donație către WWF, care va acționa în acest sens.

Magazinul Asociației Mai mult verde  are în vânzare o serie de produse, de la obiecte de îmbrăcăminte, accesorii și decorațiuni. Mai mult, un număr de parteneri din retailul obișnuit donează la rândul lor sumele strânse prin vânzarea de produse pe site-ul asociației. Veniturile astfel obţinute sunt folosite exclusiv pentru acţiunile de plantare ale Asociaţiei MaiMultVerde. In plus, proiectul Fă cadou un copac sugerează o variantă inedită la pomul de Crăciun –în loc să tai și să aduci în casă un brad, plantezi un pom.

Pentru cei care preferă cadouri din zona designului, Merci Charity Boutique din București (Centrul Vechi) este un concept store caritabil din capitală care vinde obiecte de decor, de anticariat, haine și accesorii, iar banii strânși sunt donați unor cauze umanitare. Boutique-ul poate fi, de asemenea, închiriat ca spatiu pentru evenimente.

 

Citește mai multe despre filantropie și Galele sale –Halloween Charity Ball și Gala Oameni pentru Oameni

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii