Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesLife |
|

Maestrul londonez al bijuteriilor cu perle

Enigmatice, senzuale, extrem de versatile, bijuteriile cu perle sunt o veritabilă declarație de stil pentru femeia care le poartă. Însă, la nivel mondial, brandurile realmente specializate în acest tip de creații sunt surprinzător de puține.  
sleek-QYE2191-6x

Crearea de bijuterii cu perle presupune una dintre cele mai complexe specializări din giuvaiergerie: trebuie să știi tot ce știu artizanii care lucrează cu materiale nobile și pietre prețioase, să ai o bună cunoaștere a fermelor producătoare din China, Japonia, Statele Unite și să  posezi arta subtilă a potrivirii perlelor – lucru deloc ușor de vreme ce aceste nestemate sunt „construite” de organisme vii, fiind adesea imperfecte și dificil de asortat.

Deși destul de multe branduri de giuvaiergerie se aventurează periodic pe teritoriul perlelor, cercul adevăraților maeștri este restrâns – Mikimoto, Yvel, Autore, Le Midi și alții, nu mulți. Însă chiar și aceștia rareori reușesc să egaleze performanțele brandului Yoko London, creator de piese unicat pentru realizarea cărora este necesară uneori ani. Se folosesc perle de cultură, asta însemnând că omul este acela care declanșează procesul de formare a perlei, însă rezultatul depinde de natură. Pentru un colier clasic, de exemplu, perlele trebuie să aibă aceeași nuanță și aceeași mărime, însă natura dictează ritmul în care acestea vor fi obținute.

Vedete precum Beyoncé, Katy Perry, Carrie Underwood, Zendaya şi Lady Gaga aleg fără ezitare Yoko London când vine vorba despre bijuteriile cu perle, la fel și marile actrițe la galele industriei de film și la petrecerile de după acestea.

Și totuși, creațiile Yoko London nu sunt doar apanajul femeilor foarte bogate ori celebre. Marca are și linii surprinzător de accesibile, cum este cea denumită Sleek, lansată luna aceasta. Piesele sunt realizate din aur, cu perle Akoya de înaltă calitate, complimentate de diamante. Ispita devine realmente irezistibilă când afli că modelele au prețuri începând de la 900 de lire sterline. La următorul sejur londonez, notează-ți în agendă adresa Knightsbridge Green, numărul 8. Pe lângă noile creații despre care am vorbit, vei avea posibilitatea să admiri aici unele dintre cele mai frumoase și exclusiviste bijuterii pe care le-ai văzut, inspirate de stilul casei regale britanice, și să compari și să înțelegi diferențele între perlele Akoya, de Tahiti, de apă dulce etc.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii