Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

MAE: 10 români care muncesc la un abator din Germania, confirmați pozitiv cu COVID-19

În urma celei de-a treia runde de testare a angajaților dintr-un abator din localitatea germană Birkenfeld, unde a fost depistat un focar de coronavirus, s-a confirmat că alți 10 români sunt infectați cu virusul SARS-CoV-2.
 aboneaza-te
gloves-5155220_1280

„Din totalul celor 750 de persoane supuse testării, au fost depistate 16 cazuri noi de contaminare cu SARS-CoV-2, dintre care 10 sunt cetăţeni români. Totodată, 23 de lucrători ai abatorului (număr care include şi cele 16 cazuri noi) se află încă în carantină”, se arată într-un comunicat Ministerul Afacerilor Externe citat de Agerpres.

Până în prezent, la nivelul Consulatului General al României la Stuttgart nu au fost primite solicitări de asistenţă din partea cetăţenilor români angajaţi ai companiei în cauză.

Mai mult reprezentanții Ministerului susțin că, prin intermediul Consulatului General al României la Stuttgart, instituția menține activ legătura cu autorităţile locale şi cu oficialii companiei angajatoare în vederea asigurării respectării drepturilor cetăţenilor români şi a asigurării condiţiilor necesare, inclusiv în contextul pandemiei de COVID-19.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii