Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

MÁDARA lansează trei produse noi pentru curățarea tenului

La început de primăvară, tenul are nevoie de o atenție sporită. Brandul leton MÁDARA propune o serie de produse de curățare a pielii proaspăt lansate. De asemenea, la MioBio găsești Spring Mystery Box, un pachet care conține o selecție multi-brand de cosmetice organice şi 100% naturale, de prin lume sau fabricate în România.
 aboneaza-te
MioBio-Mystery-Boxes

MÁDARA te ajută să întâmpini primăvara cum se cuvine. La începutul noului sezon nu ar trebui să te preocupi doar de flori și cadouri, ci mai ales de îngrijirea pielii. MÁDARA propune un ritual de curățare a tenului cu trei produse nou lansate, alături de cele pe care le cunoști deja.

Demachiant Melting Cleansing Oil

Acest demachiant de profunzime pe bază de ulei și cu o consistență de gel, purifică cu blândețe tenul, dizolvând produsele de machiaj, chiar și formulele compacte ale fondului de ten longwear și cea a cremelor SPF cu filtru mineral.

Face parte din noua gamă și conține agenți de curățare delicați, vitamina E și uleiuri de floare de luminiță și de migdale, având un efect emolient și nutritiv asupra pielii.

Demachiant bifazic pentru îndepărtarea machiajului

Învită-ți tenul la relaxare folosind acest fluid demachiant bifazic certificat organic și cu un real efect de calmare și redobândire a confortului cutanat căutat.

În faza inițială de acțiune, cea a uleiului mătăsos, acesta reușește îndepărteze cele mai intense și aderente produse și culori, mergând inclusiv de la produsele de protecție solară cu filtru mineral și până la cel mai longwear makeup. Faza a doua, limpede și fluidă ca apa, șterge și spală toate impuritățile care încarcă tenul.

Spumă demachiantă purificatoare – varianta TRAVEL

Spuma bogată şi fină cu extract de coada şoricelului baltic, curăţă delicat tenul în profunzime şi îndepărtează machiajulReglează zonele grase şi le calmează pe cele uscate.

Noile lansări sunt completate de apa micelară cu acid hialuronic, lapte demachiant cu iasomie, lotiuni tonice, sapunuri faciale cu argila alba sau extract de mesteacan si alge.

De asemenea, cutiile misterioase revin la MioBio, de data aceasta într-o ediție de primăvară. Acestea conțin cosmetice organice şi 100% naturale, de prin lume sau fabricate în România: mixuri din creme sau loțiuni fine, măști purificatoare, săpunuri emoliente, balsamuri regenerante – toate pe bază de extracte naturale din plante și aromate cu uleiuri esenţiale din cele mai îmbietoare.

MÁDARA s-a născut din pasiunea a patru tinere din Letonia pentru un stil de viaţă sănătos. I-au dat numele MÁDARA, după o plantă misterioasă, cu parfum dulce, care creşte de sute de ani pe pajiştile din nordul Letoniei şi printre dunele ţărmului Mării Baltice. În țara noastră, este cunoscută sub denumirea de sânziene. De-a lungul secolelor femeile letone o foloseau împreună cu alte ierburi în produse de frumuseţe şi remedii naturiste.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii