Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

MÁDARA a lansat prima gamă anti-aging din lume pe bază de sevă de mesteacăn

În ultimii ani, consumul de produse de îngrijire bio a înregistrat creșteri masive. Se estimează că, până în 2021, piața globală a cosmeticelor organice va crește la 17, 6 miliarde de dolari, conform studiului lansat de Technavio la începutul acestui an.  Acest lucru se datorează consumatorului modern care devine tot mai conștient de potențialele pericole ale substanțelor chimice din produsele tradiționale.
TIME MIRACLE comp mesteceni

În acest context, brandul leton MÁDARA, recunoscut la nivel mondial pentru producția de cosmetice organice unice, a lansat prima gamă anti-aging din lume pe bază de sevă de mesteacăn.

TIME MIRACLE conține extracte de plante din vegetația baltică, iar efectele vizibile anti-aging şi de netezire a ridurilor au fost demonstrate ştiinţific şi testate dermatologic. Produsele se bazează pe complexul bio de regenerare celulară, formulă originală fiind dezvoltată în laboratoarele Mádara. Extractul revitalizant de mesteacăn Nordic, acidul hialuronic şi adaosul 0 de apă stimulează producţia de colagen.

Produsele vedetă ale gamei sunt cremele antirid WRINKLE SMOOTHING și ULTIMATE FACELIFT. Crema pentru ochi atenuează ridurile, iar cea pentru față oferă fermitate, elasticitate şi fineţe o dată cu fiecare aplicare. În plus, conține particule cu proprietăţi de ameliorare a micilor imperfecţiuni ale pielii.

MÁDARA s-a născut din pasiunea a patru tinere din Letonia pentru un stil de viaţă sănătos. I-au dat numele MÁDARA, după o plantă misterioasă, cu parfum dulce, care creşte de sute de ani pe pajiştile din nordul Letoniei şi printre dunele ţărmului Mării Baltice. În țara noastră, este cunoscută sub denumirea de sânziene. De-a lungul secolelor femeile letone o foloseau împreună cu alte ierburi în produse de frumuseţe şi remedii naturiste.

Gama MÁDARA cuprinde, la momentul actual, peste 80 de produse pe deplin naturale şi certificate bio ECOCERT. Sunt create fără parfumuri sintetice, conservanţi sintetici, uleiuri minerale, propylene glycol sau alte ingrediente artificiale.

În România, produsele MÁDARA se găsesc la boutique-ul MioBio. Din 2009, MioBio selectează cu atenție branduri din zone cu tradiție bio sau realizate manual în România. Toate gamele au la bază extracte naturale din plante, uleiuri şi unturi fine, ape florale şi uleiuri esenţiale din cele mai diverse şi includ produse care acoperă o îngrijire completă – creme pentru ten şi corp, loţiuni, săpunuri, geluri de duş, şampoane, săruri de baie, uleiuri şi parfumuri naturale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii