Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Mădălina Popescu a fost desemnată Head of Operations al HBO România

Mădălina Popescu a fost numită Head of Operations al HBO România, funcţie pe care o ocupă din luna iulie, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii televiziunii.
HBO.jpg

„Începând cu luna iulie a anului curent, Mădălina Popescu ocupă funcţia de Head of Operations al HBO România, păstrând şi poziţia de director financiar pentru HBO România şi HBO Bulgaria, pe care o ocupă din 2007. Din această poziţie, a participat activ în proiectele de expansiune teritorială în Europa ale grupului, fiind parte din echipa care a lansat canalele HBO în Olanda în anul 2011”, au spus reprezentanţii HBO.

Mădălina Popescu şi-a început cariera în audit în cadrul companiei Arthur Andersen şi a continuat în domeniu până la ocuparea poziţiei de Manager in Assurance and Advisory Business Services Division la Ernst & Young.

Antony Root, Executive Vice President Original Programming & Production HBO Europe, continuă să coordoneze proiectele de producţie originală pe teritoriul României, au mai spus reprezentanţii HBO pentru MEDIAFAX.

Anunţul HBO vine în contextul în care Carmen Harabagiu nu mai ocupă funcţia de Country Manager al HBO România. Ea a părăsit această funcţie pe care o ocupa de aproape zece ani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii