FacebookTwitterLinkedIn

Mădălina Dumitru a fost recrutată grație experienței sale specifice pe piața de construcții și a rezultatelor pe care le-a generat în calitate de Country Marketing Manager al Ruukki România si Bulgaria, potrivit unui comunicat al Xella Group. Din noua sa poziție va coordona activitățile de marketing ale Xella Group din România, Bulgaria și Ungaria.

“Ne bucurăm că Mădalina s-a alăturat echipei noastre. Este un foarte bun profesionist: are pregătire tehnică  şi o vasta experienţă ȋn marketing, cunoaşte foarte bine piaţa de construcţii şi ȋnţelege viziunea de business a Xella Group. Am convingerea că ȋmpreună vom dezvolta proiecte de succes aliniate la obiectivele grupului.” a declarat Marius Dragne, Sales & Marketing Director.

De-a lungul carierei sale Mădălina Dumitru a dobândit experiență în vânzări, negocieri de contracte de amploare în segmentul construcțiilor și marketing. De asemenea, a profesat ca inginer constructor pentru proiecte de amploare din Romania, cunoscând îndeaproape problemele cu care se confruntă profesionistii din piata de constructii. Mădălina Dumitru este de formare inginer constructor, fiind absolventă a Universităţii de Construcţii, Secţia Construcţii Civile şi Industriale.

“Sunt onorată de încrederea și de susținerea echipei Xella Group, de care m-am bucurat încă din faza de recrutare. Alături de managementul companiei și de echipa tânără pe care am găsit-o aici avem toate premisele să implementăm cele mai eficiente campanii si concepte de marketing. Xella Group are un portofoliu extraordinar de produse în care cred, multe referințe locale si internaționale de excepție și un stil de management deschis și curajos.” a declarat Mădălina Dumitru, Marketing Regional Manager SEE.  

Grupul Xella, producător mondial de materiale de construcţii pentru zidărie din domeniul betonului celular autoclavizat, are90 de fabrici şi centre de vânzare ȋn 30 de ţări. Ȋn România, Xella a inaugurat in anul 2010, la Ploieşti, o unitate modernă de producţie de blocuri de zidărie tip BCA.