Cautare
, Contributor

Cariere |
|

Mădălin Măncilă devine director de marketing & development la Accent Travel & Events

Marketing manager în cadrul grupului Happy Tour, Mădălin Măncilă, preia începând de astăzi operațiunile de marketing și dezvoltare ale agenției de turism Accent Travel & Events, inclusiv platforma Traveo, susţin surse din piaţă.
Madalin Mancila

Lansată anul trecut, platforma Traveo care se dorește a fi unul dintre principalii jucători pe zona segmentului online de rezervări turistice.

În noua sa calitate, Mădălin Măncilă se va ocupa în special de dezvoltarea și marketingul platformei Traveo pe piața din România, coordonând integrarea în platforma existentă de city-break-uri în România, servicii de rent-a-car şi asigurări de călătorie, urmând ca în viitor să se implice în extinderea în Moldova, Bulgaria și Bosnia Herzegovina.

Mădălin Măncilă are o experiență bogată în crearea de branduri de servicii turistice dedicate utilizatorilor finali din online, experiență dobândită în cadrul celor trei companii ale grupului Happy Tour. Succesul acestor branduri i-au adus, an de an, în palmares premii pentru comunicare în cadrul unor evenimente ale industriei, precum eTravel Conference.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii