Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Bunuri de consum |
|

Macromex estimează afaceri de 685 mil. lei în 2021, în creştere cu 15%, şi lansează o platformă digitală pentru partenerii din Horeca

Distribuitorul Macromex, unul dintre cei mai mari jucători din industria de food din România, este deţinut de Dan Minulescu.  
macromex

Macromex, jucător din industria alimentară românească, estimează o cifră de afaceri de 685 milioane de lei în 2021, în creștere anuală cu 15%. De asemenea, compania lansează platformă cu produse, reţete şi sfaturi de business pentru a sprijini unitățile din HoReCa afectate de criza Covid-19.

„Locațiile Horeca se confruntă astăzi cu o creștere a prețurilor la materiile prime, lipsa personalului, reducerea traficului și o presiune mare venită dinspre consumatori, pentru care experiența offline în Horeca s-a transformat în experiența de a comanda online din locațiile Horeca. Înțelegem dificultatea prin care trece industria Horeca – piața s-a contractat deja cu până la 70% – și ne dorim să sprijinim mai mult jucătorii și partenerii noștri, prin acces la: soluții în tendințele pieței, rețete adaptate fiecărui tip de locație, consultanță în gestionarea afacerii, astfel încât aceștia să își reducă costurile de operare, să reducă timpul de preparare și să crească productivitatea”, declară Albert Davidoglu (foto), CEO, Macromex.

Macromex deține un portofoliu extins de branduri precum Edenia, Corso, La Strada, Azuris şi branduri partenere: Philadelphia, La Lorraine, Farm Frites Dr. Oetker (Inedit, Paula), Mars, Haagen Dasz.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii