Cautare
, Staff

Modă |
|

LV Crafty – colecție specială Louis Vuitton pentru vara 2020

După venirea lui Johnny Coca în poziția de director de creație pentru accesorii, Louis Vuitton lansează colecția-capsulă LV Crafty.
 aboneaza-te
1-OnTheGO-tote-LV-Crafty-caramel-and-cream-in-Monogram-coated-canvas-1

 Louis Vuitton este unul dintre brandurile renumite pentru accesoriile sale, gențile purtând celebra monogramă a casei franceze fiind printre cele mai râvnite produse în rândul pasionaților de modă. În fiecare sezon cald, mai exact între prezentările  obișnuite, Louis Vuitton oferă fanilor mărcii ocazia de a-și îmbogăți garderoba cu produse în serie limitată – de obicei o colecție-capsulă care iese din tiparele obișnuite și oferă o nouă viziune asupra stilului consacrat LV.  

 aboneaza-te
Johnny Coca
Johnny Coca

În această vară, Louis Vuitton a lansat colecția LV Crafty Collection, adaptată perfect vremurilor noastre. Produsele din această serie au culori speciale și un design reinterpretat al monogramei, inspirat din arta graffiti-ului și din curentul neo-expresionist al anilor ’80. Formele de artă apărute și dezvoltate pe stradă au fost, într-un final, acceptate și de specialiști, fiind incluse în galeriile de artă sau în muzeele din întreaga lume.

Cromatica noilor produse Louis Vuitton are la bază două perechi de culori – crem cu roșu sau crem cu caramel, ambele accesorizate cu logo-ul LV supradimensionat. Noua combinație de culori și logo-urile din seria LV Crafty apar pe unele dintre cele mai emblematice piese ale Casei, cum ar fi gențile Onthego, NéoNoé și Boite Chapeau Souple.

Colecția LV Monogram Crafty și-a făcut debutul în magazinele Louis Vuitton din întreaga lume la finalul lunii iulie 2020 și este destinată celor care călătoresc cu stil și vor să adauge un pic de culoare ținutei lor, chiar acum, înainte de a-și face debutul produsele din colecția toamnă – iarnă 2020/2021.


O schimbare de stil la accesoriile Louis Vuitton era de așteptat în special datorită cooptării lui Johnny Coca în poziția de director creativ al colecțiilor de marochinărie pentru femei, începând cu luna iunie a acestui an. Johnny Coca va lucra alături de Nicolas
Ghesquière, directorul de creație al casei franceze și va superviza noile colecții de genți, portofele, curele și alte accesorii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii