Cautare
, Contributor

IT |
|

Luxoft sărbătoreşte prima zi de tranzacţionare pe Bursa din New York

Luxoft Holding, unul din furnizorii de top de servicii IT din Europa Centrală şi de Est, prezent şi pe piaţa din România, şi care deserveşte clienţi din întreaga lume, a deschis astăzi şedinţa de tranzacţionare la Bursa de Valori din New York (NYSE) sub simbolul “LXFT” după o ofertă publică iniţială de acţiuni ordinare.

Dmitry Loschinin, preşedinte şi CEO al companiei ruseşti Luxoft, a sărbătorit, alături de membri ai echipei de management a Luxoft, prima zi de tranzacţionare a acţiunilor Luxoft, sunând clopoţelul de deschidere a bursei din New York şi vizitând ringul de tranzacţionare pentru a observa deschiderea bursei.

„Succesul ofertei publice iniţiale atestă fondul unic de talente din Europa Centrală şi de Est, angajaţii noştri care au transformat compania într-o poveste de succes. Suntem a doua companie de tehnologie cu resurse în această regiune ce este susţinută de investitori globali, recunoscută şi primită cu interes de investitori în tehnologie din Statele Unite şi de NYSE Euronext, în ultimele 18 luni. Statele Unite reprezintă una dintre pieţele principale pentru Luxoft. Multe companii din topul Fortune 500 lucrează cu noi şi suntem încântaţi că avem şansa de a deveni mai vizibili și mai transparenți în mediul corporatist şi de investiţii din America de Nord. Suntem nerăbdători să începem un nou capitol în calitate de companie listată la Bursa de Valori din New York” a declarat Dimitry A. Loschinin.

„Felicităm Luxoft Holdings pentru debutul public pe Bursa din New York” a declarat Scott Cutler, vicepreşedinte executiv, Head of Global Listings, NYSE Euronext. „Luxoft este un furnizor de soluţii de business inovatoare către unele dintre cele mai mari branduri dintr-o sferă largă de sectoare şi o adiţie potrivită reţelei noastre în creştere de companii de tehnologie. Suntem încântaţi să avem ca partener Luxoft, la debutul său ca şi companie listată la bursă şi privim înainte către un parteneriat durabil, de succes, cu compania şi acţionarii săi”, a mai spus el.

Luxoft a intrat pe piata locala în anul 2008 prin achizitia ITC Networks, un furnizor de servicii software specializat pe industria telecom. În prezent, Luxoft România are peste 750 de angajati si ofera servicii de inginerie de produs si dezvoltare de aplicatii pentru clienti din domeniile telecom, financiar si auto.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii