Cautare
, Contributor

IT |
|

Luxoft România angajează 100 de specialiști IT în divizia Auto

Luxoft Holding, unul dintre furnizorii de servicii de dezvoltare software și soluții IT inovatoare către clienții globali, continuă extinderea în România.
Angajari

Compania vrea să angajeze o sută de specialiști IT în divizia Auto, care urmează să se alăture echipei de peste 450 de ingineri IT ce dezvoltă proiecte pentru clienții din sectorul auto.

Divizia Auto a Luxoft România dezvoltă soluții pentru sistemele infotainment, care se regăsesc în echipamentele mașinilor moderne de azi. Echipa de specialiști români lucrează, încă din 2011, la crearea de funcșionalități telematice și multimedia avansate ce acoperă o gamă largă de funcții, precum accesul facil la sistemele de siguranță sau interacțiunea cu dispozitice audio și de navigație performante.

În 2016, divizia Auto a Luxoft România va crește cu peste o sută de profesioniști care vor lucra la unele dintre cele mai complexe proiecte de inginerie IT. La început de an, compania angajeză specialiști pasionați de domeniul auto, pe poziții de Technical Lead, C++ Developer și Test Specialist. În funcție de nivelul de experiență cerut, acestea vizează competențe de lucru cu tehnologii și limbaje IT, precum Linux, C++ și cunoștințe avansate de limbă engleză.

VEZI AICI CE SPUNE MIKHAIL BYKOV (MANAGING DIRECTOR, LUXOFT) DESPRE TENDINȚELE INDUSTRIEI SOFTWARE AUTO

„Proiectele Luxoft România din domeniul auto au crescut în număr și complexitate, de la an la an, astfel că divizia Auto a evoluat într-un ritm susținut și a ajuns să numere sute de persoane. Vom continua să atragem specialiști pasionați de domeniul auto în această divizie”, a declarat Bogdan Pelinescu, director general Luxoft România.

În România, Luxoft dezvoltă soluții software pentru clienți globali din sectorul auto. Evoluția pozitivă a acestor proiecte se reflectă și în dezvoltarea continuă a acestui centru în cadrul companiei, pe competențe și tehnologii specifice.

Potrivit ultimului bilanț publicat pe site-ul Ministerului de Finanțe, în 2014, compania a avut o creștere de 38% a cifrei de afaceri, care a ajuns la aproape 143 milioane de lei, de la 103 milioane de lei, în 2013.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii