Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

IT |
|

Luxoft Holding, creştere puternică în zona de servicii financiare,auto şi transporturi

Solutii software
Primele nouă luni ale lui 2013 au adus o creştere  de 27,7 pentru furnizorul de servicii de dezvoltare software. 

Veniturile înregistrate în trimestrul trei de Luxoft Holding, furnizor de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT, au fost de 110,6 milioane de dolari. Suma reprezintă o creştere cu 32,5% faţă de  aceeaşi perioadă a anului trecut.

Pentru primele nouă luni ale anului financiar 2013, Luxoft a anunţat un venit de 292,1 milioane de dolari, în creştere cu 27,7%, faţă de anul trecut.  Compania a avut cea mai puternică creştere în sectoarele serviciilor financiare şi auto şi transporturi:  de 36% şi respectiv 80%, pentru primele nouă luni ale anului financiar. Zona de specializare pe care a mizat Luxoft este legată de finanţe şi auto.

Horizon, produsul de vizualizare avansată şi management al riscurilor şi iStockTrack, instrumentul de e-banking mobil au adus clienţi noi şi au contribuit la creşterea veniturilor în ultimele trei luni, potrivit declaraţiilor vicepreşedintelui executiv Michael Friedland.

Cele două noi soluţii, AllView şi Ulmo, pentru clienţii din industriile auto şi telecom au contribuit, de asemenea, la creştere, iar prezenţa Luxoft a fost extinsă în Centrul şi Estul Europei,  Luxoft deschizând cel de-al 20-lea birou şi a 15-a locaţie de dezvoltare în Sofia, Bulgaria.

Serviciile oferite de Luxoft includ dezvoltare personalizată de software şi suport pentru aplicaţii de bază şi aplicaţii vitale pentru afaceri, inginerie de produs, testare şi consultanţă în tehnologie.

Veniturile generate în Statele Unite au crescut cu 56%, iar în Marea Britanie cu 34%, comparativ cu anul trecut.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii