Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Luna septembrie aduce la HBO Comedy noi seriale

La HBO Comedy vor avea premiera în luna septembrie noi episoade din seriale printre care „Anturaj” („Entourage”), „Știrile săptămânii cu John Oliver” („Last week tonight with John Oliver”), „De vorbă cu Blunt” („Blunt talk”), „Casa minciunilor” („House of lies”), „Filme și vedete” („Films and stars”) și „Pe platourile de filmare” („Hollywood on set”), informează Media Expres.
entourage-hbo

Serialul-comedie „Anturaj” („Entourage”), difuzat la HBO Comedy pe 1 septembrie, spune povestea lui Vince Chase, un tânăr star de cinema, a cărui carieră e abia la început. Vince îi va aduce din orașul său natal, Queens, la Hollywood, pe cei prieteni ai săi Eric, Drama și Turtle. Serialul ne prezintă experiențele oamenilor din interiorul industriei hollywoodiene.

Un alt serial de tip talk-show, difuzat în premieră, la HBO Comedy, pe 18 septembrie, este „Știrile săptămânii cu John Oliver” („ Last week tonight with John Oliver”). Prezentatorul John Oliver vine la HBO Comedy cu un show now în care va oferi o perspectivă originală asupra problemelor sociale, politice sau existențiale cu care se confruntă America și lumea întreagă.

De vorbă cu Blunt” (”Blunt talk”), difuzat la HBO Comedy începând cu 12 septembrie, este un serial de comedie care îl prezintă pe Walter Blunt (Patrick Stewart), un prezentator de știri britanic care dorește să cucerească televiziunea americană. Prin intermediul emisiunii sale de seară, Blunt are o misiune: să le spună americanilor cum ar trebui să trăiască, să gândească și să se comporte.

O altă premieră la HBO Comedy în luna septembrie este serialul de comedie „Casa minciunilor” (”House of lies”), difuzat începând cu 6 septembrie, urmărește dintr-un unghi sarcastic jobul consultantului de management al unei firme de top. Eroul principal este Marty, un consultant de succes care acționează împreună cu cei trei oameni din echipa lui, pentru a-i convinge pe cei cu firme foarte mari să aloce sume uriașe pentru serviciile lor de consultanță.

„Filme și vedete” (”Films and stars”), difuzat la HBO Comedy pe 4 septembrie, prezintă cele mai recente producții americane și actori care joacă în ele, aducând pe ecran interviuri în exclusivitate cu actori și realizatori de film.

„Pe platourile de filmare”, cu premiera la HBO Comedy a celui de-al 12-lea sezon, începând cu 6 septembrie, ajunge în culisele producțiilor de la Hollywood.

Home Box Office este cea mai cunoscută reţea de televiziune premium din America. HBO Europe – companie deţinută de Home Box Office, Inc. – difuzează în prezent programe de televiziune premium în 15 ţări: Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Olanda, Bulgaria, Republica Moldova, Slovenia, Croaţia, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Herţegovina.

HBO Europe oferă în România patru televiziuni de filme HD și SD (HBO, HBO Comedy, Cinemax şi Cinemax2), cât şi un serviciu video on demand, HBO GO. HBO şi Cinemax şi canalele lor multiplex aduc direct în casele abonaţilor cele mai mari blockbustere, producţii originale premiate, seriale, evenimente în exclusivitate, filme europene şi internaţionale. Sediul HBO Europe se află în Budapesta (Ungaria).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii