Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

În luna mai, FilmBox difuzează un serial franțuzesc cu Line Renaud și unul american, cu fiul lui Pierce Brosnan

În luna mai, FilmBox România propune noi seriale, atât pentru iubitorii de acțiune americană, cât și pentru cei care preferă dramele europene.
Le silence de l epervier

Începând de astăzi, 15 mai, la FilmBox debutează ”Le Silence de l’epervier” (“Tăcerea uliului”), o mini-serie franțuzească, regizată de Dominique Ladoge, cu 8 episoade, filmate în timp record – 4 luni.

Filmul prezintă destinele încrucișate a două familii importante stabilite în regiunea Bordeaux, Vivier și Carsac, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Personajul central, Margot Vivier-Lefort, este interpretat de Line Renaud. Celebra actriță și cântăreață născută în Franța împlinește anul acesta 90 de ani.

”Le Silence de l’epervier” (“Tăcerea uliului”) este în fiecare marți, de la ora 22:00, la FilmBox.

Pentru pasionații de filme americane, FilmBox propune serialul ”No Easy Days” (”Nicio zi nu e ușoară”), în fiecare duminică, începând cu 27 mai, de la ora 22:00.

Cu un buget de 10 milioane de dolari, serialul regizat de Simion Philips, îl are în rolul principal pe Sean Brosnan, fiul lui Pierce Brosnan.

În plus, Simion Philips joacă la rândul său unul dintre rolurile principale. Un serial de acțiune în care fiica președintelui Statelor Unite este răpită, iar unul dintre membrii Navy SEAL este singura speranță de salvare pentru ea. Serialul a fost filmat în doar 6 luni, un timp record pentru o astfel de serie.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – APRILIE 2018

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii