Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Luke Duffy este șeful vânzărilor de publicitate la A+E Networks UK din 14 martie

A+E Networks UK a anunțat numirea lui Luke Duffy în funcţia de Ad Sales Vice President, acesta urmând să lucreze pentru portofoliul de televiziuni - History, Lifetime, Crime + Investigation şi H2 - din Marea Britanie şi din pieţele internaţionale, printre care și România, din 14 martie 2016, informează Media Expres.
Luke Duffy - VP Ad Sales A+E Networks

Luke Duffy a ocupat anterior funcţia de Head of Trading la televiziunea britanică Channel 5 şi a lucrat în agenţii ca Aegis și Starcom.

Mandatul său are ca obiective creșterea veniturilor din spoturi publicitare şi prin alte soluții, pentru televiziunile comerciale pe care le coordonează, în Marea Britanie, Benelux, România, Polonia şi în Africa. Iniţierea vânzărilor pe noi pieţe va fi o prioritate pentru Duffy.

Duffy va gestiona relațiile actuale și viitoare cu agenţiile de vânzări ale A+E Networks din mai multe ţări, printre care Sky Media, RTL Netherlands, DSTV Media Sales (Africa), Polsat Media (Polonia) şi Transfer (Belgia). De asemenea, el va fi responsabil pentru campaniile pan-regionale de vânzări de publicitate.

Duffy îi va raporta lui Nicolas Eglau, Chief Operating Officer în cadrul A+E Networks UK şi General Manager pentru ţările nordice, Benelux şi CEEMEA.

Nicolas Eglau a declarat: „Această numire este foarte importantă pentru A+E Networks UK. Vânzările de publicitate, în toate formele, vor susţine creşterea companiei noastre în viitor. Experiența vastă a lui Luke, atât în agenție, cât şi în televiziune, este foarte valoroasă şi ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele strategice pe toate piețele”.

 

Luke Duffy a spus: „Aştept cu nerăbdare ca această nouă provocare să înceapă, alături de A+E Networks. Este o piaţă foarte dinamică și vreau să valorific cât mai multe oportunităţi pe canalele şi teritoriile A+E”.

Compania a anunţat săptămâna trecută ocuparea funcţiei de vicepreşedinte de operaţiuni de către Matt Westrup.

A+E Networks® UK este un joint venture între A+E Networks şi Sky care deţine în portofoliu televiziunile tematice HISTORY, HISTORY HD, Lifetime, Lifetime HD, Crime + Investigation, Crime + Investigation HD şi H2.

Compania s-a lansat în noiembrie 1995 şi operează în prezent 19 televiziuni, cu 118 milioane de abonaţi, transmise în 45 de milioane de locuinţe din 90 de ţări, din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii