Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Luise Hübbe este noul Chief Digital Officer la Geometry Global EMEA

Geometry Global Europe, Middle East și Africa a desemnat-o pe Luise Hübbe (foto) în noua pozitie de Chief Digital Officer (CDO). Luise Hübbe a venit de la Google, unde a ocupat funcția de Creative Strategy Lead. În noul său rol, ea se va stabili la Berlin și-i va raporta CEO-ului EMEA, Pietro Leone.
 aboneaza-te
Luise

Odata cu aceasta poziție, Geometry Global își plasează expertiza digitală în centrul ofertei sale. Luise Hübbe va conduce livrarea serviciilor și soluțiilor digitale la nivel regional și va fi responsabilă de implementarea și dezvoltarea proiectelor digitale și transferul cunoștintelor în regiune.

Pietro Leone, EMEA CEO, a declarat: „Comportamentul consumatorilor se modifică pe zi ce trece, iar competențele unice ale lui Luise în strategie, tehnologie și date ne vor consolida abilitatea de a ține pasul cu aceste schimbări. Digitalul este în centrul business-urilor și va modela lumea în următorii câțiva ani. Sunt încântat că Luise a decis să ni se alăture de la gigantul tehnologiei, Google, pentru a prelua leadership-ul digital al Geometry.”

Înainte de a ocupa poziția de Creative Strategy Lead pentru Google și Global Partner Lead la Pfizer, Luise Hübbe a deținut funcții de strateg la agenția AKQA, din grupul WPP, Scholz & Friends Strategy Group și DDB. A lucrat pentru clienți precum Volkswagen, Audi, Opel Vauxhall, IKEA, Tchibo, Ferrero și Vodafone.

Geometry Global este o agenție de activare de brand, prezentă în 56 de țări, a cărei misiune este de a ajuta consumatorii și utilizatorii să facă cele mai potrivite și mai eficiente achiziții de produse, servicii sau idei. Geometry Global este o companie a grupului mondial de comunicare WPP.

VEZI PUBLICITATEA ATRASĂ DE TELEVIZIUNILE DE ȘTIRI – TRIMESTRUL I 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii