Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Transport |
|

Lufthansa intenționează să crească numărul de zboruri pentru a impulsiona călătoriile de business

Compania intenţionează să recupereze din călătorii aeriene în interes de afaceri prin creşterea numărului de zboruri şi îmbunătăţirea serviciilor de catering, a afirmat Christina Foerster, membru al Board-ului operatorului aerian german.
Lufthansa

În prezent Lufthansa transportă aproximativ 50% din pasagerii care zburau de obicei înaintea crizei provocate de pandemia de Covid-19 şi operează 88% din destinaţiile de dinaintea pandemiei, transmite Reuters.

„Numărul de zboruri zilnice va crește pe multe conexiuni”, a declarat duminică Christina Foerster într-un interviu acordat grupului media Funke.

„Această măsură este importantă pentru cei care călătoresc în interes de afaceri și doresc să zboare dus-întors în aceeași zi,” a mai spus reprezentantul companiei aeriene.

Foerster a mai spus că vor fi introduse zboruri la jumătatea zilei către rutele populare şi câteva meniuri noi pentru clienţii premium, de la 1 septembrie, combinând bucătăria germană cu cea internaţională.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii