Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Lufthansa în grevă – 929 de zboruri anulate pentru luni

Compania aeriană Lufthansa a anunțat pentru luni anularea a 929 de zboruri, fapt ce va afecta aproximativ 113.000 de pasageri, informează Reuters, preluat de Mediafax.
63. Lufthansa

Luni,9 noiembrie, greva Lufthansa se va desfășura între 3:30 GMT și 22:00 GMT la aeroporturile din Frankfurt și Dusseldorf, iar la Munchen până la 23:00 GMT. Totuși, angajații subsidiarelor Lufthansa – Swiss, Australian Airlines, Eurowings, Germanwings, Air Dolomiti, Brussels Airlines și Cityline- nu participă la mișcarea de protest, iar zborurile acestora nu vor fi afectate.

Compania aeriană Lufthansa a intrat în grevă vineri, 6 noiembrie, după ce sindicatul personalului navigant (UFO) a început mișcările de protest din cauza eșecului negocierilor cu conducerea. Scopul acestora este de a-şi apăra revendicările cu privire la salarii, pensii și condiții de muncă. Din cauza anulării zborurilor, aproximativ 1.600 de pasageri și-au petrecut noaptea în hub-ul din Frankfurt. Cu toate că duminică s-au desfășurat normal cursele aeriene, de luni, angajații companiei aeriene continuă greva.

Conducerea Lufthansa se va întâlni luni pentru a discuta consecințele grevei,  una dintre cele mai lungi din istoria companiei.Dacă negocierile dintre sindicat şi conducerea companiei eşuează, aceasta ar urma să se încheie abia în 13 noiembrie.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii