Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Lufkin inaugurează o fabrică la Ploiești după investiții de 140 mil. dolari

Luftkin.jpg
Lufkin Industries a anunțat deschiderea oficială a noii sale unități de producție, în apropiere de Ploiești, după investiții de 140 de milioane de dolari. Guvernul României, prin Ministerul Finanțelor Publice, a oferit asistență și sprijin financiar de aproximativ 28 milioane de euro din valoarea costurilor de construcție, conform anunțului făcut de companie.

Noua construcțieeste construită pe o suprafață totală de 330.000 metri patrați șiinclude o fabrică dotată cu echipamente și tehnologii de ultimă oră și o secție de reparații și mentenanță. În momentul de față, Lufkin România are 260 de angajați cu experiență în domeniul industriei petrolului și se estimează că numărul acestora va ajunge la 350 până la finele anului curent.

 Activitatea principală a fabricii o reprezintă producția Unităților de Pompare cu Balansier, marca Lufkin. Potențialul de producție se ridică la mai mult de 1.100 de asemenea unități anual.

Noul centru regional va avea rol de suport pentru toate operațiunile de vânzare și service a produselor Lufkin în Emisfera de Est. Aproximativ 90% din volumul producției este destinat exportului în peste 20 de țări.

,,Acest  centru ne va facilita totodată extinderea portofoliului de clienți și ne va ajuta să valorificăm creșterea cererii pentru echipamentele de exploatare petrolieră și gaze naturale”, adeclarat Jay Glick, CEO și președinte al companiei Lufkin Industries Inc.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii