Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Ludovic Orban: „Vom acorda un procent de până la 30% din salariul brut companiilor care vor angaja oameni aflați în căutarea unui loc de muncă”

Ludovic Orban a anunțat mai multe măsuri active pentru susținerea companiilor și angajaților cu ajutorul unui sprijin financiar european cuprins între trei și cinci miliarde de euro, informează Radio România Actualități.
 aboneaza-te
ludovic-orban-cere-ancheta-dupa-ce-chitac-a-fost-adus-la-spital-fara-izoleta-650644

Premierul Ludovic Orban a precizat că banii europeni vor fi folosiți pentru a pune în practică toate măsurile pe care cabinetul său le va lua în perioada următoare pentru reangajarea șomerilor în câmpul muncii și pentru relansarea economiei, notează Radio România Actualități.

Ludovic Orban: „Şomajul tehnic va fi înlocuit de o măsură de susținere a reluării activității de către angajați, prin alocarea unui procent din salariu brut al angajatului de până la 41,5% pentru fiecare angajat care își reia activitatea în cadrul companiei.

Vom acorda un procent de până la 30% din salariul brut companiilor care vor angaja oameni aflați în căutarea unui loc de muncă pe o perioadă de cel puțin trei luni de zile.”

Premierul a mai precizat că România va trebui să depună o garanție de 400 de milioane de euro pentru a putea să primească între trei și cinci miliarde de euro prin programul Uniunii Europene. Suma totală de care dispune acest program este de 100 de miliarde de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii