Cautare
, Contributor

Bani și Investiţii |
|

Ludovic Orban speră ca Parlamentul rezultat în urma alegerilor să voteze bugetul anului 2021

Prim-ministrul Ludovic Orban îşi doreşte ca proiectul de buget pe 2021 să fie dezbătut şi votat de Parlamentul care va rezulta în urma alegerilor din 6 decembrie.
ludovic-orban-palatul-victoria-gov-ro

Premierul speră ca bugetul pentru anul viitor să fie dezbătut şi votat în perioada dintre Crăciun şi 31 decembrie, astfel încât să existe încă din prima zi din 2021, potrivit news.ro.

Noi întocmim proiectul de buget. Sigur că aş prefera ca bugetul să fie votat de Parlamentul ales pe 6 decembrie, pentru că el va reflecta voinţa actuală, voinţa împrospătată a românilor, va fi o oglindă fidelă a opţiunilor politice actuale ale românilor şi chiar dacă noi întocmim proiectul de buget, dorinţa noastră este că el să fie dezbătut de parlamentul nou ales”, a declarat Ludovic Orban duminică, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, răspunzând unei întrebări.

El a susţinut că proiectul bugetului de stat şi cel al bugetului asigurărilor sociale de stat ar putea fi votate între Crăciun şi 31 decembrie, astfel încât autorităţile din România să între în noul an funcţionând pe noul buget.

Eu cred că Parlamentul, dacă se mobilizează, poate să dezbată proiectul de buget până la sfârşitul anului astfel încât să nu fim nevoiţi să intrăm în anul viitor fără buget”, a adăugat premierul.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii