Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Ludovic Orban și Benjamin Netanyahu au discutat despre posibilitatea producţiei comune a vaccinului împotriva Covid-19

Premierul Ludovic Orban a discutat la întrevederea pe care a avut-o marţi, în cadrul vizitei efectuate în Statul Israel, cu prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu despre „posibilitatea producţiei comune a vaccinului împotriva Covid-19", informează Agerpres.
vaccin covid-19

„Cei doi prim-miniştri au discutat despre intensificarea cooperării în domeniul industriei de apărare, al managementului apelor, inclusiv din perspectiva modernizării sistemului de irigaţii din România, în domeniul sănătăţii fiind abordată posibilitatea producţiei comune a vaccinului împotriva Covid-19. Au fost discutate, totodată, perspectivele cooperării bilaterale în domeniul securităţii energetice”, se arată în comunicatului guvernului, conform Agerpres.

Cei doi premieri au salutat lansarea, la 1 octombrie 2020, a Grupului de lucru România-Israel în domeniul economic, iniţiativă agreată de şefii diplomaţiei din cele două state cu ocazia vizitei oficiale a ministrului afacerilor externe al României în Statul Israel, în perioada 2-3 septembrie 2020.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii