Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Ludovic Orban: „E posibil să fie redus numărul de angajaţi în sectorul public”

Prezent duminică seară, într-o emisiune la România TV, prim-ministrul Ludovic Orban a reafirmat că guvernul nu îşi propune să scadă salariile, ci să crească veniturile românilor „pe baze economice realiste”, informează News.ro. Orban a susţinut că nu se pune problema reducerii veniturilor românilor, el reafirmând intenţia guvernului de a majora salarii şi pensii, dar corelat cu situaţia economică.
Prime Minister Ludovic Orban announced the end of the state of emergency and the beginning of the state of alert

Ludovic Orban: „Dacă va fi necesar, vom optimiza structurile instituţiilor publice, mai scăpăm de unii care nu-şi fac treaba. Oricum trebuie să facem simplificare, debirocratizare, digitalizare, oricum trebuie să se facă un audit, o evaluare a instituţiilor publice şi, în mod evident, e posibil să fie redus numărul de angajaţi în sectorul public”, conform News.ro.

Premierul a adăugat: „Dar să stea liniştit orice angajat dintr-o instituţie publică care-şi face treaba, nu e în pericol. Sunt în pericol unii care au fost obişnuiţi să se facă că muncesc, nu cei care-şi fac treaba. În rest, obiectivul nostru este să creştem veniturile oamenilor. De aia dorim o creştere economică cât mai rapidă”.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii