Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Ludovic Orban: „Cursurile vor fi suspendate începând de vineri, cu ocazia alegerilor”

Premierul Ludovic Orban spune că, deși unii prefecți au anunțat că elevii vor învăța online și joi, pentru organizarea secțiilor de votare, cursurile vor fi suspendate doar începând de vineri, informează portalui stiri.tvr.ro.
ludovic-orban-cere-ancheta-dupa-ce-chitac-a-fost-adus-la-spital-fara-izoleta-650644

Ludovic Orban: „Au luat decizii înainte. Nu sunt valabile deciziile luate de comitetele județene pentru situații de urgență”, potrivit stiri.tvr.ro

Premierul a declarat că procedura este reglementată de ordonanța de urgență, respectiv emiterea ordinului ministrului Educației având ca suport decizia CNSU.

„Copiii vor face ce scrie în ordin și în hotărârea CNSU. Nu îi băgăm în ceață (pe copiii care au fost deja anunțați că și joi vor învăța online – n.r.). În ceață i-a băgat cine a decis fără să țină cont de prevederile ordonanței de urgență, adică Prefectura. Sunt de acord că au generat în judeul Brăila și municipiul (București- n.r.) confuzie”, a mai spus premierul.

CNSU a decis că în perioada 25-29 septembrie vor fi organizate cursuri online în școlile în care se organizează secții de votare.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii